CUBES BASIS

Få overblik og indsigt i din organisation

CUBES Basis-modulet følger altid med, når I installerer CUBES HR, og danner grundlaget for at komme i gang med vores HR-system.

 • Få overblik over jeres organisation med vores 'intelligente organisationsstruktur'
 • Få indblik i kvaliteten af jeres stamdata med vores flotte oversigter
 • Få et brugervenligt system der aflaster HR medarbejderne med tidskrævende administrative opgaver og detaljerede rapporter
 • Få organiseret jeres data og få værdifuld indsigt, der kan bruges til at understøtte forretningen på et strategisk niveau
 • Få nøjagtige data over, hvem der har ændret hvad og hvornår

MASTER DATA

CUBES samler alle medarbejdernes stamdata ét sted. Vi har alle former for stamdatafelter, og I kan vælge mellem mere end 100 felter. I kan se alt fra persondata, såsom navn og adresse, til ansættelsesdata, såsom titel, ansættelsesdato og -type. Derudover har I mulighed for at tilføje flere felter, som I selv definerer. Informationer er hurtige og lette at finde for både medarbejderne selv og lederne. I får et brugervenligt design med en høj datakvalitet, der er 100% GDPR-compliant.

CUBES HR master data er nøglen til at skabe effektivitet og udføre HR-arbejde af høj kvalitet. Igennem analyse og rapporter får du en opdateret oversigt over de ansatte og virksomheden, hvilket fremmer gode forretningsbeslutninger og strategiske tiltag.

Fordele for dig og din virksomhed:

 • Få samlet alle data i ét system og få et komplet og let overskueligt overblik over alle medarbejderdata
 • Få troværdige data til HR-rapportering og analyser
 • Undgå at administrere flere dokumenttyper
 • Spar tid og frigiv ressourcer til andre vigtige HR-opgaver

Det intelligente organisationsdiagram

Organisationsdiagrammet er en vigtig del i HR-compliance, og viser, hvordan jeres organisation er bygget op. Endvidere viser den relationerne mellem afdelingerne.

Diagrammet er brugervenligt og interaktivt og indeholder mange muligheder for at finde frem til relevante informationer. I kan hoppe direkte til afdelingens, lederens og medarbejderens informationer fra diagrammet. Samtidig kan I bevæge jer op og ned i organisationstræet, vælge at se diagrammet i to eller tre niveauer og vælge at se afdelingslederen eller alle medarbejderne.

Fordele for dig og din virksomhed:

 • Få overblik over jeres organisation med vores 'intelligente organisationsdiagram'
 • Den er unik, fordi den er bygget op via relationer mellem personer, afdelinger og firmaer
 • Når I ændrer en relation ét sted, afspejles det i hele systemet
 • Få nemt og enkelt et overblik over relationer mellem jeres afdelinger
 • Diagrammet er brugervenligt og interaktivt, og I kan hoppe direkte til afdelingens, ledernes og medarbejderens informationer

Persondiagrammet

Persondiagrammet viser relationerne mellem medarbejderne. Hvem er leder for hvem? Det styres af personrelationerne og er derfor altid opdateret.

I kan se, hvor personerne er placeret i hierarkiet, og hvor mange led der er under hver person.

PiTA (Point-in-Time-arkitektur)

CUBES er bygget på en Point-in-Time-arkitektur. I har altid indsigt i alle data, som er oprettet, redigeret og slettet i systemet. I kan altså spore alle ændringer: Hvem har ændret hvad og hvornår?

Dette er en vigtig faktor i dokumentationen af jeres HR-data og altafgørende for at være compliant med Persondataforordningen. Samtidig giver det jer mulighed for at bruge HR-data strategisk i jeres organisation.

I kan sammenligne data over tid og analysere tendenserne i jeres medarbejderstabs udvikling. Dette gælder både demografiske statistikker, lønudvikling, kompetenceudvikling og medarbejderomsætning.

Kalender

CUBES Kalendermodul gør det muligt for internationale virksomheder at få et overblik over nationale helligdage i de forskellige lande.

Sprog, valuta og kultur

CUBES kan let bruges i internationale organisationer, der opererer i forskellige lande. Hver bruger kan selv bestemme, hvilket sprog, hvilken valuta og hvilken kultur (formater), personen vil se systemet i. Det reducerer misforståelser ved manglende oversættelser og forskellige dato- og dataformater.

Notifikationer og rapporter

HR-processerne i CUBES styres gennem notifikationer. Der er både notifikationer, som ses på forsiden i aktivitetsdashboardet og i e-mails til relevante medarbejdere. Vi sørger for at skræddersy jeres notifikationer, så de passer til jeres processer. I kan selv definere teksten i de e-mails, som skal sendes ud, hvem de skal sendes til, og hvornår de skal sendes.

CUBES kan udvikle rapporter på alle de data, som findes i systemet. I kan selv definere, hvem der skal have adgang til rapporterne. Rapporterne viser data for den ønskede periode eller præcise dato. Rapporterne kan bruges til at skabe og sammenligne statistikker. De kan gøres tilgængelige for bestemte medarbejdergrupper og er skræddersyet efter jeres behov.