KOMPENSATION

Få indsigt i organisationens lønudvikling

Vores kompensationsmoduler gør jer i stand til at få det komplette overblik over organisationens lønninger. I kan holde øje med udviklingen over de forskellige kompensationstyper og dykke ned i forskellige niveauer. Vi kan trække data fra jeres lønsystem via en integration, så modulet altid er opdateret.

  • Se lønudviklingen på afdelingsniveau og medarbejderniveau
  • Få det samlede overblik over lønningerne eller dyk ned på mikroniveau og se bestemte perioder eller kompensationstyper
  • Få værktøjet til en lettere lønreguleringsproces

Løn og kompensation

Få overblik over medarbejdernes løn i CUBES. I kan følge udviklingen på den enkelte medarbejders lønudvikling. Hvad er lønnen nu? Hvornår har den ændret sig? Og hvilke andre kompensationer har personen? I kan se grafer for udviklingen, hvilket giver jer det fuldendte overblik over medarbejderens løn.

Lederen kan se lønnen på sine medarbejdere og på sin afdeling. Dette overblik er brugbart, når der skal laves budget, og I kan følge med i, om afdelingen følger den planlagte lønudvikling.

Lønregulering

CUBES har et interaktivt og intuitivt lønreguleringsmodul. Her kan lederen let lave medarbejdernes lønregulering.

Der kan fastsættes en fast procent, som der skal fordeles ud fra. I kan låse linjer og justere de andres løn, trække i linjerne for at se hvordan det påvirker de andres løn eller skrive specifikke tal ind hos bestemte personer. På denne måde har I et overblik over fordelingen af reguleringsbeløbet på afdelingens medarbejdere. Det giver en mere retfærdig og performance-baseret fordeling.

Modulet sørger automatisk for reguleringsprocessen, så de rigtige personer kan foretage reguleringen, gemme og låse fordelingen, modtage notifikationer om reguleringen og godkende og effektuere reguleringen til sidst.