Digital underskrift

Få en af markedets førende elektroniske signeringsløsninger som reducerer manuelle processer og optimerer forretningen
  • Underskriv digitalt ansættelseskontrakter, udlevering af effekter, kurser, pensionsaftaler og meget mere med CUBES HR
  • Vi sørger for, at alle underskrevne dokumenter samles og opbevares i CUBES HR. Her kan de nemt og enkelt tilgås efter behov
  • Modtager kan underskrive digitalt med det samme - på en smartphone, tablet eller PC, og processen klares på få minutter
  • CUBES HR rykker for manglende svar, så medarbejder, leder og HR-administrator ikke skal bruge tid og ressourcer på det
  • Det er en enkel proces som sparer tid for alle
  • CUBES HR kan integrere til din fortrukne udbyder af digital underskrift

Fordele for leder, HR-administrator og medarbejder

Med CUBES HR kan leder, HR-administrator og medarbejder underskrive dokumenter digitalt, eksempelvis ansættelseskontrakter, kurser, pensionsaftaler og udlevering af effekter. Det øger hastigheden i godkendelsesprocessen og minimerer behovet for at printe, postforsende og arkivere dokumenter. I behøver derfor ikke længere at udskrive dokumenter og sende dem som traditionelle breve til underskriveren, hvilket hurtigt tager en uge.

Hele processen klares gennem CUBES HR, hvor I nemt og enkelt sender og modtager digitale dokumenter. Det forenkler hele processen for leder og HR-administrator, da alle data samles et sted og tilgås i CUBES HR. Digital underskrift har ligeledes en positiv effekt på dine medarbejdere.


Digital underskrift på få minutter

Underskriver modtager et link til dokumentet, enten pr. e-mail eller pr. SMS, hvorefter vedkommende kan underskrive digitalt med det samme. Den digitale underskrift foregår via en almindelig browser, hvor brugeren kan signere med MitID, touch-underskrift eller et simpelt ok – direkte på sin smartphone, tablet eller computer. Det underskrevne dokument gemmes automatisk i CUBES HR. CUBES HR kan ligeledes sende dokumenter til signering til medarbejderens e-boks.

CUBES HR samarbejder med Addo Sign

CUBES samarbejder med Addo Sign, der sikrer, at digital underskrift af dokumenter opleves som nemt, sikkert og effektivt.

Addo Sign integreres direkte i CUBES HR, hvor du kan indhente elektroniske underskrifter, hvilket gør hele arbejdsprocessen for HR-medarbejdere, medarbejdere og nyansatte nem og enkel. I får et brugervenligt system, hvor I hurtigt og nemt kan underskrive dokumenter sendt fra HR-afdelingen.

e-Boks

CUBES sender ligeledes nemt til e-Boks, hvilket gør det muligt at signere og arkivere dokumenter sikkert og direkte i e-Boks.

MitID

Ved at benytte CUBES HR skal du ikke installere andre programmer for sikkert at kunne modtage og underskrive dokumenter digitalt.

Den digitale underskrift foregår via en almindelig browser, hvor brugeren kan signere med MitID, touch-underskrift eller et simpelt ok – direkte på deres smartphone, tablet eller computer.

Juridisk gyldigt og sikkert at anvende

Dokumenter underskrevet digital gennem CUBES HR er juridisk gyldige på samme vilkår, som hvis der underskrives på papir.

Digital sikkerhed

Som udbyder af digital underskrift tager vi sikkerheden om følsomme informationer meget alvorligt, og vi sikrer, at CUBES-løsningen altid lever op til juridiske og tekniske krav, og at alt data behandles sikkert og korrekt.

Vi lever op til GDPR, og vi omdanner klartekst til krypterede data, så personfølsomme data altid er sikret.