Få styr på GDPR & HR compliance med CUBES


CUBES Software gør det muligt for jer at leve op til  EU's nye  persondataforordning - GDPR. CUBES HR sikrer, at I altid kan dokumentere og fremvise jeres databehandling, processer og dataflows. Læs mere her.

DATAFLOW OG INTEGRATIONER

CUBES HR er et masterdata management system og fungerer som et data warehouse for alle medarbejdernes stamdata. Systemet er altid opdateret med de nyeste data, og kan derfor føde data til andre systemer. Vi kan hjælpe jer med at skabe og dokumentere en holdbar IT-infrastruktur, så I altid har styr på, hvordan data flyder mellem jeres systemer. 

CUBES har en enkel og unik AD-integration, der kan spare mange ressourcer hos IT, da CUBES HR automatisk kan opdatere data i AD. Vi kan indlæse og levere data i alle formater, hvilket gør det enklere at integrere til andre systemer. Det kan laves gennem automatiske integrationer eller rapporter, som sendes mellem systemerne. På nuværende tidspunkt har vi udarbejdet integrationer med bl.a. Lessor, HR Manager, Emply, SAP og Bluegarden.

MASTER DATA

Med CUBES får I styr på jeres medarbejders informationer og et unikt overblik over kvaliteten af jeres master data. Her kan I hurtigt se, hvor der mangler data og udfylde hullerne med det samme. Samtidig har medarbejderne mulighed for at tage ansvar for deres egne data med vores self-service koncept. Det vil sige, at alle har mulighed for at rette og se præcis de data, der er relevante for dem.

SYSTEMSTRUKTUR

Grundstenen i CUBES er ‘Det Intelligente Organisationsdiagram’, der er en vigtig del af HR compliance. Strukturen i systemet er unik, fordi den er opbygget gennem relationer mellem personer, afdelinger og firmaer. Det vil sige, at når I ændrer en relation ét sted i systemet, vil det afspejle sig i hele systemet. Organisationsstrukturen er interaktiv og automatisk. Dette er fundamentet for vores detaljerede rettighedsstyring, hvor I bestemmer, hvem der har adgang til at se og rette  informationer.

POINT-IN-TIME ARKITEKTUR

CUBES HR har en indbygget Point-in-Time Arkitektur, som er altafgørende i udarbejdelsen af en compliance-manual. Alle ændringer i systemet registreres, og I kan altid finde ud af hvem, der har ændret data, hvad de har ændret, og hvornår de har ændret det. I kan altså se, hvordan organisationen så ud på en bestemt dato tilbage i tiden.