Kundecases


Vi har en bred kundeportofølje, som består af både mellemstore og store organisationer. De strækker sig over forskellige brancher lige fra shippingindustrien til den finansielle sektor, og flere af vores kunder har kontorer både i og udenfor Danmark.

 

 
FTF-A

En af Danmarks største a-kasser FTF-A har strømlinet processerne med CUBES HR. Organisationen har fået bedre overblik, ressourcerne i HR-afdelingen udnyttes langt mere optimalt og alle beslutninger baseres i dag på valide data.

 

 
Clipper Group

Clipper Group har fået styr på alle masterdata med CUBES. Det har givet fokus på analyse, præcis rapportering, visualisering af organisationsstrukturen og overblik over organisationen både lokalt og globalt.

 

Hvad synes vores nuværende kunder om CUBES

CUBES Software har styrket organisationen. De lokale ledere ved, hvilken rolle de har, og lederne i Danmark har et meget bedre overblik over, hvilke ressourcer de kan trække på globalt.

Lars Holm HR Business Manager, Clipper

Lederne er positive og kan let se fordelene ved CUBES HR. Medarbejderne finder systemet intuitivt, hvilket sænker mængden af ad hoc spørgsmål.

Jan Ulrik Nielsen Vice President and Head of Corporate Human Resources, J. Lauritzen